Nyhed!
Ny bog:

Ny bog
Nu udkommer bogen

x:
x
x

x
x

Udgivelser

LP/kassettebånd:

LP   Musik for fløjte og klaver (Beethoven, Saint-Saëns, Donizetti, Poulenc, Bartok, Stolarczyk. Lise Stolarczyk, tværfløjte, Willy Stolarczyk, klaver. (Danica records) DLP 8032

En lystig historie. 37 klaverstykker fra 1897-1945 for børn og voksne
Solist: Willy Stolarczyk (Danica records) DLP 8059 DMC 8059

 

CD’er

 

“Det skulle vel aldrig” 1-2-3-4 Eventyr og klassisk musik arr. for fl. og klv.
Forfatter: Willy Stolarczyk. Oplæser Claus Byrith, musikere: Lise & Willy Stolarczyk.  Danica Records DCD 8224 – 8225 – 8226 - 8236

 

JORD-LUFT-ILD-VAND Symfoni for 96 flygler/klaverer og slagtøj op. 70
Dir. José Ribera. Danica Records DCD 1996

 

Café Central  9 værker af Willy Stolarczyk for soloklaver, solofløjte samt fløjte og klaver. José Ribera, Lise og Willy Stolarczyk.
Danica Records DCD 8196

 

2 værker af Willy Stolarczyk:
Stjerneklange Koncerteventyr for soloklaver, orkestergrupper, kor og rec.

2. Tivoli – I lov’ it !
for tværfløjte, violin, klarinet, klaver og slagtøj.
CD’en indeholder desuden musik af 4 andre komponister, og Lise Stolarczyk medvirker i et af dem, Lasse Nilssons ”Lille suite”.
LML MUSIC CD LML 7521

 

Provins 2000 – breve fra 7 komponister – bl.a. Willy Stolarczyk.
WS: Klaversuiten ”Søen med de tre blomster”. Klaver WS
LS medvirker i Laif Møller Lauridsens ”Jazz A Bossa”
INTCD 087

 

Prinsen og nattergalen (7 min.) Lille klaversuite i 6 satser opus 91
Pianist WS. CD’er er fremstillet som gave til kronprinseparrets bryllup og findes kun i ganske få eksemplarer, men den kan bestilles hos WS.

 

 

Bøger o.lign.

 

Lise Stolarczyk : Spil-Studér-undervis! Om at leve sammen med sin fløjte.
En bog for musikstuderende, musiklærere, elever og forældre. 114 sider
Forlaget Vejlemus 2005  (Vejle Musikskole, Ved Sønderåen 1, 7100 Vejle)

 

Willy Stolarczyk : György Vasarhelyi – Mindehefte I & II
Erindringer om en stor pianist af en lang række venner og elever.
Forlaget Vejlemus

 

Willy Stolarczyk: Pinsekoncerten på bålpladsen ved Tirsbæk Strand
15-års Jubilæumshefte 2007. Forlaget Vejlemus

       .

 

Forlag

”Forlaget Vejlemus” og det helt nye ” Willys eget forlag” er begge oprettet af Willy Stolarczyk. Forlaget Vejlemus har i en årrække været placeret i Vejle Musikskoles regi, hvor Willy Stolarczyk har været tilknyttet og haft kontor. Dette forlag har både udgivet mange nye kompositioner af lokale komponister, ikke mindst WS selv. Men desuden har Vejlemus beskæftiget sig med bog- og hefteudgivelser som Lise Stolarczyks anerkendte bog: ”Spil - Studér - undervis … om at leve sammen med sin fløjte”. Desuden er der udkommet 2 mindehefter om den ungarske pianist György Vasarhelyi, en CD og et trykt hefte om Vejles stadig eksisterende mindeværdige Pinsekoncerter på bålpladsen ved Tirsbæk Strand, et festskrift for den tidligere vejlelærer, musikforeningsmand og højskolelærer Ib Planch Larsen og endelig  en dessertkogebog ”Smuk som en svane” (udgivet i forbindelse med cellofestival’en i Musikteatret for nogle år siden). Forlaget Vejlemus tænkes drevet videre af Willy Stolarczyk i delvist samarbejde med Vejle Musikskole.

Det nyoprettede forlag ”Willys eget forlag” drives fra hjemmeadressen Toftekæret 1, Vejle Enge, 7100 Vejle. Det første produkt bliver musik- og kogebogen ”LOKKEMAD – musik for store og små maver”, hvor 22 dygtige amatørkokke i alderen 14 til 90 år fra Vejleområdet  laver opskriftdelen og giver os deres bud på klassiske yndlingsmusikstykker. Musikdelen omfatter desuden anekdoter og lignende om de store komponisters forhold til mad og kokkepiger mv.

Yderligere er der planlagt en bog ”Jord-Luft-Ild-Vand….historien om symfonien for 96 flygler, klaverer og slagtøj”, der uropførtes på Koldinghus Slot den 2. maj 1996. Denne bog skrives af komponisten til værket, Willy Stolarczyk, og den forsynes med mange flotte fotos fra begivenheden.

Desuden vil der blive udgivet et præsentationshefte om en yngre dansk kok, Erik Krejbjerg, der bl.a. arbejder med spændende teorier om forholdet  mellem hjernens ydeevne og maden.

Så er der planer om at udgive en biografi om ovenfor omtalte Ib Planch Larsen, der i en lang årrække efter sin Vejletid var leder af både Holstebro Musikskole og Holstebro Højskole.

I samarbejde med de 2 fremragende unge tegnefilmstegnere, Astrid Krejbjerg og Bert Zierfuss er det tanken at lade hele rækken af ”HUGO RÆV”- eventyr udkomme på Willys eget forlag, som hefter, evt. med musikdelen på CD indsat bag i hefterne.

”Willys eget forlag” vil koncentrere sig om specialudgivelser. Nogle af bøgerne udgives i et samarbejde med Vejle Musikskole, mens andre er forlagets helt egne produkter.